Exposició Patrim 2016La Facultat de Belles Arts es complau en convidar-vos a l'exposició PATRIM '16, que s'inaugurarà el proper dijous, 8 de juny de 2017, a les 19:30h, a l'Espai VolArt de la Fundació Privada Vila Casas (c/Ausiàs March, 20, Barcelona).


La Universitat de Barcelona atorga cada any a la Facultat de Belles Arts una dotació econòmica per comprar obres dels seus alumnes, amb la qual cosa s'ha anat creant un abundós fons artístic de treballs d'alumnes de Belles Arts, al llarg de més de trenta anys. Aquesta iniciativa, que va néixer als anys vuitanta del segle passat i és de caràcter anual, reuneix inquietuds, recerques i exploracions en els llenguatges de l’art, que cada alumne ha desenvolupat en el tram final dels seus estudis. Des de l'any 2004, aquestes adquisicions s'han vinculat a l'exposició de les obres artístiques de final de carrera, Sense Títol, per tal de fer una selecció més rigorosa.


L’exposició Patrim recull aquesta selecció d'obres adquirides. El resultat és un alt nivell de propostes plàstiques variades que susciten reflexions intel·lectuals interessants sobre aspectes de la societat contemporània.
Enguany, la mostra aplega les obres de drià Gamero Caselles, Ahlam Laatiki El Arroundi, Irene Cases, Ruben Moliner, Marta Pujol Badell, Genis de Diego Dómine, Isabel Figuls Martinez,Angela Rodríguez Sagredo i Raül Herrera Moreno

Més informació [+]

Esdeveniment a Facebook [+]